Vi fjärrstyr dina PowerPoint presentationer

I en värld där varje detalj räknas, erbjuder vi den ultimata lösningen för dina konferensbehov.
Med PowerPoint administration innebär att våra konferenstekniker startar och fjärrstyra dina nästkommande presentationer.
Föreläsaren behöver endast klicka fram nästa PowerPoint slide, Vi bildmixar videofilmer, mentometerfrågor, stillbilder direkt blandat med pågående presentationer.

Vi är här för att se till att allt fungerar tekniskt, att du kan fokusera på att leverera ditt budskap med självförtroende.

Comfort Monitor:

Vår teknik inkluderar en komfortmonitor/TV där dina presentationsanteckningar/ föredragshållarvyn i PowerPoint visas tydligt. Detta gör det enkelt för dig att följa med i din presentation utan att behöva vända ryggen mot din publik.

Clicker/Presenter:

Bidra till en mer professionell framtoning, eftersom du kan röra dig fritt och interagera med din publik istället för att vara fast vid datorn.

Tidskontroll/nedräknings klocka:

För att hjälpa föreläsare att hålla koll på tiden, erbjuder vi en tydlig och lättläst klocka.
Detta hjälper till att säkerställa att din föreläsare håller sig inom den tilldelade tiden och att allt flyter smidigt enligt schema.

Sista minuten ändringar i PowerPoints:

När ni behöver redigera presentationen utan gå fram till talarstolen eller scenen under pågående föreläsning. Eller störa pågående talare.

Sista minuten inlämnade PowerPoints:

Om föreläsaren har sent inlämnade presentationer, ingen fara! Vårt team kan snabbt och effektivt integrera dem i föreläsningen.

 

Varför Välja Oss?

Vi är här för att hjälpa dig att fokusera på det som verkligen betyder något – ditt budskap.
Med vår teknik kan du ta dina konferenser till nästa nivå.
Låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse för din föreläsning eller konferens.


Anpassningsbarhet: Oavsett om det är en liten workshop eller en stor konferens, anpassar vi våra tjänster efter dina behov.
Teknisk Support:  Vårt team av experter är redo att hjälpa till med alla tekniska frågor, före och under din presentation.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att göra ett bestående intryck på din nästa konferens.